Skötselråd

 

Alla människor är olika och naglarna likaså därförsitter materialet olika på alla. Graviditeter, sjukdomar och medicinering påverkar även naglarnas kvalitet.

 

Men grunden till vackra naglar är att man sköter naglarna regelbundet och tar hand om dem även hemma!

 

*Vårda dina naglar dagligen, använd nagelolja 1-2 gånger per dag. Oljan får den naturliga nageln under att må bra och mår ens naturliga naglar bra under så sitter materialet bättre. Nageloljan är en förutsättning för att dina naglar ska hålla så bra som möjligt.

 

*Använd nagelborste för att göra rent under naglarna peta ej med nått vasst!

 

*Använd diskhandskar när du diskar.

 

*Var rädd om dina naglar använd dem inte som verktyg.

 

*Om du vill ta bort naglarna slit ej bort dem från nagelplattan, boka tid på salong för att ta bort dem.

 

*Gå regelbundet och fyll på naglarna, går man för länge med dem så är risken stor att bryta dem, då tyngden på nagel inte längre är där den ska vara.

 

 

,

 

 

 

Alla tiders naglar

 

 

 

 

 

 

 

Kundvillkor

 

*All avbokning eller ändring av tid ska ske minst 12 timmar innan avtalad tid, om inte så debiteras du en kostnad på 250:-.

 

*Om du har bokat två behandlingar vid samma tillfälle men vill avboka en av dem ska det ske 12 timmar innan avtalad tid.

 

*Har du nagelack ska detta tas bort innan du kommer eller så kommer du lite tidigare så kan du låna remover här!

 

*Tänk på att komma i god tid så att inte kunderna efter drabbas! Är du mer än 15 min sen får ny tid bokas samt full behandlings tid debiteras.

 

*Tidsbokning/avbokning görs på salongstelefonen mån-fre, online alla dagar på bokadirekt.se eller mail emmaawall@gmail.com

 

 

Kan vi komma överens om dessa små

villkor är du välkommen som

 kund hos mig!